România General Red Kettle 2023

 

Armata Salvării Armata Salvării România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

(English below)

Provocarea Red Kettle oferă o nouă variantă a Virtual Red Kettle-ului tradițional de Crăciun pentru a strânge fonduri și pentru a-i ajuta pe cei nevoiași în timpul sărbătorilor. Veți vedea în continuare clopoței și Red Kettle-uri în fața magazinelor din zonă și la locațiile de vânzare cu amănuntul, strângând fonduri.

Ne dorim ca persoanele fizice, departamentele sau companiile să accepte provocarea de a avea propriul lor Red Kettle și un clopoțel – apoi să facă planuri pentru a strânge 1000, 2000 sau 4000 lei cu Red Kettle-ul lor.

Vreți să aveți o pagină virtuală de strângere de fonduri? Înscrieți-vă aici!


DE CE 1000, 2000 sau 4000 LEI: Toate fondurile de la Provocarea Red Kettle sunt direcționate pentru ajutorarea persoanele și familiilor care se confruntă cu lipsa de adăpost sau care se află în pragul rămânerii fără adăpost dar și pentru susținerea programului de prevenire a abandonului școlar pentru 200 de copii aflați în dificultate și care pot să beneficieze de sprijin prin programele noastre.


Pentru 1000 lei puteți oferi, timp de o lună, hrană pentru 200 persoane care se confruntă cu lipsa adăpostului în comunitatea noastră.

Pentru 2000 lei puteți oferi, timp de o lună, produse alimentare pentru 20 familii aflate în nevoie în comunitatea noastră.

Pentru 4000 lei puteți oferi, timp de o lună, hrană și educație pentru 160 copii din familiile vulnerabile în comunitatea noastră.

Vreți să aveți o pagină virtuală de strângere de fonduri? Înscrieți-vă aici!

----------
EN:

The Red Kettle Challenge offers a new version of the traditional Red Kettle for Christmas to raise funds and help those in need during the holidays. You will still see the bells and Red Kettles in front of the shops in the area and at the retail locations, raising funds.

We want individuals, departments or companies to accept the challenge of having their own Red Kettle virtually - then make plans to raise 1000, 2000 or 4000 lei with their Red Kettle.

Want your own Red Kettle Challenge page? Sign-up here!

WHY 1000, 2000 or 4000 LEI: All funds from the Red Kettle Challenge are aimed at helping people and families who are homeless or on the verge of homelessness but also to support the dropout prevention program for 200 children in difficulty and who can benefit from support through our programs.

For 1000 lei ($230/€200) you can offer, for a month, food for 200 people who are facing the lack of shelter in our community.

For 2000 lei ($460/€400) you can offer, for a month, food for 20 families in need in our community.

For 4,000 lei ($920/€800) you can provide, for a month, food and education for 160 children from vulnerable families in our community.

Want your own Red Kettle Challenge page? Sign-up here!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare. Într-o lume a celor suferinzi, afectați, singuratici și pierduți – noi aducem eliberare, transformare, speranță și dragoste.

Prevenirea abandonului școlar și acces la educație pentru 240 de copii aflați în sărăcie extremă din 6 orașe, prin oferirea de servicii educaționale, instruire școlară, acces la hrană caldă, rechizite sau îmbrăcăminte, educație sanitară, educație pentru viată precum și servicii de asistență socială pentru părinții sau rudele acestor copii.

(English below) Provocarea Red Kettle oferă o nouă variantă a Virtual Red Kettle-ului tradițional de Crăciun pentru a strânge fonduri și pentru a-i ajuta pe cei nevoiași în timpul sărbătorilor. Veți vedea în continuare clopoței și Red Kettle-uri în fața magazinelor din zonă și la locațiile de vânzare cu amănuntul, strângând fonduri. Nou, în acest an, lansăm Provocarea Red

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Armata Salvării : Armata Salvării România
România General Red Kettle 2023